Book foredrag med Mikkel2017-05-18T07:43:50+00:00
Til søs med Mikkel Beha

Mikkel var kun et halvt år gammel, da hans mor og far købte Nordkaperen, sammen med en flok venner, og  siden da har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv.

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om have fælles drømme med sin familie, og hvordan man gør de drømme til virkelighed.

I foredraget ”Til søs med Mikkel” bliver vinduet åbnet til den store forunderlige verden af hvaler, små fjertliggende øer i det store Stillehav, Borneos truede regnskove og kulturer hvor gæstfriheden er enorm.

I sommeren 2013 stak familiens 2 ældste sønner, Emil og Theis, til søs i familiens eget skib, Havana. I perioder var resten af familien , Mikkel, Marian og lillebror Alfred også ombord, og den jordomsejlingen blev fulgt af mange i tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”.

En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag, og tager på eventyr.

Book et foredrag med Mikkel Beha

Tal ordentligt

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange erfaringer med at interview alle slags menensker. Han fortæller om de gode og dårlige eksempler, når han får sine gæster til at levere deres bedste på direkte TV. Mikkel har interviewet alt fra Statsministre til generte børn, besværlige popstjerner og mennesker som er i deres livs krise eller sorg.

I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig. Med meget konkrete eksempler, og folk “på scenen” viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.

Foredraget kan være en inspiration når til at få det bedste ud af kundemøder, jobsamtaler eller medarbejdersamtaler, eller måske endda bare lysten til at være nysgerrig på sine medmennesker og tale ordentligt sammen.

Mikkel er en underholdende og autentisk fortæller, som gerne deler ud af sine egne brølere og pinlige situationer på og udenfor skærmen.

Andre foredrag

Ledelse til søs og andre skræddersyede foredrag, kan bookes efter aftale.

Ordstyrer: Mikkel er særdeles rutineret ordstyrer/moderator der kan klare alt fra de mere seriøse debatter til de lette og underholdende.